Valent Gábor – Férfi Kommunikációs Szakértő

A Sikeres és Hatékony Férfikommunikáció az alapja minden jövőbeni sikerednek

Szia!

Örülök, hogy erre az oldalra kattintottál. Még ha hosszú is, olvasd végig, kérlek, ezeket a sorokat, hogy tudd hova kerültél.

Nem fogom szépíteni a dolgokat.

Amikor valaki bejelentkezik hozzám a weboldalra, onnantól egy éves munka vár rá, hogy összerakja magának, hogyan is működik a hatékony férfikommunikáció, feltéve ha heti két órát csak ezen gondolkodik, és mellette tanulmányozza az anyagaimat.

Sajnálom, ha ez elkeserít, de még a privát ügyfeleimnél is el kell telnie 5 hónapnak ahhoz, hogy valaki igazán megértse ezt az egészet, pedig ahhoz adunk rengeteg hanganyagot is…

És még azoknál az ügyfeleimnél is így van ez, akik előtte több százezer forintot elköltöttek más kommunikációs képzésekre.

Itt egy teljesen új és más megközelítésről van szó.

Nem tehetek erről. Ennek ennyi az ideje.

Minden erőmmel azon vagyok, hogy ezt az időt lecsökkentsem. De még extra brutál gyakorlással sem látom azt, hogyan lehetne három hónapnál (napi 2 óra ezzel való foglalkozás, és 5 VIP nap) kevesebb idő alatt megoldani ezt.

Ez a tudás létfontosságú neked, és nem fogod semmi szín alatt megúszni, hogy végig vegyél tőlem mindent, ha a teljes tudást keresed.

Ez azt jelenti, hogy mindent, amit a honlapon látsz előbb-utóbb meg kell, hogy szerezz magadnak. A jó hírem az, hogy fokozatosan növekvő sorrendben kell alkalmaznod… Tehát 1 nagy lépés, egy újabb nagy képességszerzés és növekedés, mint férfi.

Tudom, hogy a kommunikációról már sokat tanultál, a nők csábításáról is lehet már épp eleget olvasni, és javaslom is, hogy minden képzésre menj el, ami erről a témáról szól, mert nagyon értékes előadók vannak ebben a témában, hazánkban és külföldön egyaránt. Némelyik tudása sokat segített nekem is az úton.

Egyedül kevés vagyok, és az alapokat sok helyről be tudod szerezni. Nem muszáj nálam.De a lényeget nélkülem nem fogod tudni. Azt, amit az elmúlt években kikutattam.

Kizárólag ezen az oldalon folyik FINOMRAHANGOLÁSA a tudásodnak, amit már eddig is tudsz férfiként.

Kérdezd meg bármelyik végzett (vagy akár csak folyamatban lévő) hallgatómat, és meg fogja mondani, hogy olyan szintű felsőbbrendű kommunikációs technikákat kapott, amihez nincsen fogható. És soha máshol még csak meg sem tudták közelíteni ezeket. Megszerezték a teljes képet és teljesen látják, hogyan lehet más tudást ezen a téren kijavítani, vagy beleilleszteni a teljes képbe.

Hallgatóim, privát ügyfeleim mind arról számolnak be, hogy nemcsak a nőkkel, hanem általában az emberekkel sokkal jobb viszonyt tudnak kialakítani, ami termelékenységben, időben, pénzben is jelentkezik.

A friss felfedezéseim, amiket csak a coachokon oktatok, ezt adják a privát ügyfeleimnek.

Miért én találtam meg a válaszokat? (És mibe került ez nekem?)

0. Mert én én vagyok.

 

1. Eddig befektetésként nekem ténylegesen elköltött sok millió forintba került 20 év alatt. Igaz a Férfi-női dinamikát csak 10 éve tanulmányozom intenzíven, de előtte meg kellett értsek sok kommunikációval kapcsolatos dolgot. Első kommunikációs tréningemet (nem előadást, hanem gyakorlati képzést) még a 90-es években végeztem. Párkapcsolati szemináriumokra is abban az időben kezdtem eljárni belföldön, külföldön egyaránt!

 

2. 2007-2009 között hetente 20 (!) órát gyakoroltam férfi-női dinamika képességek megszerzését! Kutatásaim órája ezenfelül volt. Ezalatt az idő alatt haladó tudású salsa táncos (és oktató) is lettem, ami mindezeken felül hetente minimum 5 órát jelentett életemben.

 

3. Speciális tréneri képzésem van, amit 1998-2001-ben szereztem meg az amerikaiaktól. Ez arra volt jó, hogy az igazi adatokat el tudjam különíteni a hamisaktól a férfi-női dinamika területén belül, és képes legyek egy igazán működő oktatási anyagot összeállítani. 

Azóta is jártam sokat mindenféle coach és tréneri képzésekre. Nehéz új dolgokkal meglepni. Sokféle területet tanulmányoztam, legyen az szervezetfejlesztés, drámapedagógia, hagyományos önismereti és tréneri módszerek. De a legjobban a vezetőképzés, értékesítőképzés illetve a férfi-női kapcsolatok oktatásában, mentrolásában mélyedtem el.

 

4. 2002-2006 között heti 10 órában tartottam kommunikációs tréningeket. 2008-tól már az új kutatási eredményeimmel együtt hódítási technikákat osztottam meg baráti alapon és egy hódító iskolában. 2009 tavaszától privát ügyfelekkel osztottam meg kutatási eredményeim, és értünk el együtt hamar nagyon nagy eredményeket. 2009 óta gondolkodtam azon, hogyan lehetne minél egyszerűbben átadni neked.Ennek eredménye a 8 tréning, ami elérhető. Hamarosan részletes CD-t fogok kiadni ezen eredményekről. Készülőben van újabb 3 könyvem is a Társasági Intelligenciáról és A Férfi-Női dinamikáról.
2009 óta pedig újra legalább heti 10 óra, amit tartok hetente. Legyen az bármely jellegű tréning. Legjobban a férfi-női kapcsolatokra hegyezett tréningeket szeretem!

 

5. Jelenleg 3 könyvem kapható. Az egyik a Társasági Intelligencia FérfiaknakBővebben itt!
A másik: A nők megismerése és ünneplése – az intelligens barátnőszerzés és ismerkedés kézikönyve! Bővebben itt!

Társas Intelligencia Értékesítőknek a harmadik könyvem!

 

Ettől független zavarba jövök a rengeteg érdeklődéstől. Sok időt elvitt 12 trénersegédem kiképzése is, és még folyamatban van több is. Nem tudok ott lenni melletted, hogy segítsek minden nap, amíg tényleg nem kezded el RENDESEN csinálni a dolgot, vagy az is lehet, hogy neki sem állsz, mert nem mersz.

Sajnos nem tudom magam klónozni egy bizonyos létszám felett.

A Trénersegédeim trénerré válásuk közben folyamatosan szedik a tudást magukra, de addig is hihetetlen eredményekről számolhatok be!

 

Egyik hallgatóm rájött, hogy nem kell neki mégse Mo. legnagyobb nőcsábászának lennie, így az idejét a munkájára tudja fordítani, és 10 fős vállalkozása sokkal-sokkal stabilabb lett. Képességei nagymértékben nőttek, hogy hogyan kell kommunikálni egy nővel és általában az emberekkel, legyen férfi avagy nő!

 

2009-ben kettő hallgatóm is szűzen kezdett egyik tréningemen, és mindketten 2-3 hónapon belül találtak maguknak barátnőt, akit ők választottak, és nem fordítva.

 

Több mérnők, ügyvéd, orvos, pedagógus barátomnak, akiknek párkapcsolati és ismerkedési gondjaik voltak, folyamatosan oldódnak meg ezek, egyre boldogabbnak látom őket!

 

Több, mint ezer! fiatalember (18-55 éves korig) bombázott hetente kérdésekkel, levelekkel, hogy mit is kellene tenniük ismerkedés ügyében. Ennek érdekében egy fórumot is létrehoztam, ahol a kérdéseikre válaszolok már 2008 óta! A legnépszerűbb témák: Életstílus és önfejlesztés! Ha ezt fejlesztik, akkor nem lesz az ismerkedés sem probléma. Többen a barátaimmá váltak az idők folyamán az egész országban!

 

Egyik ügyfelem válása után sikeres (40 fős cég vezetőjeként) ingatlanfejlesztőként 37 évesen nem tudta elképzelni, hogy hogyan lehet neki barátnője, hiszen a nők unatkoztak mellette. Sokadik csúfos kudarc, sok egyéb tréning és ismerkedési eredménytelenség után megkeresett.

Pár hónap után nők tucatjai küldtek neki üzeneteket, hogy találkozhassanak vele. Ügyfelem pedig válogathatott közülük! Mellékhatásként rendszeresen küld nekem üzeneteket, hogy a munkatársai és partnerei milyen átalakulást figyelnek meg nála!Eredmény: motiváltabb, elkötelezettebb munkatársi gárda. Így ügyfelemnek sokkal több ideje maradt a nők ismerkedésén felül tánc-, énekórákra, mivel ezek a hobbijai.

 

Van egy vidéki, nagyon intelligens ügyfelem, aki 45 évesen szociálisan egy 12 éves srác színvonalán volt még 1 éve. Elvált, meggyötört. Sok időt, energiát belefektetve mára vidám, mosolygós és (ezen én is meglepődtem), huszonéves korosztálybeli hölgyekkel randevúzik heti rendszerességgel!

 

Ha személyesen velem akarsz találkozni és tőlem akarsz előadást hallgatni, akkor ezt havonta megteheted. Évente 3-4 alkalommal lesz egy-egy nagyobb rendezvény is, ahol illusztris vendégelőadókat szeretnék hívni. Információ később.

Nem tudom eléggé hangsúlyozni a tanulás és a gyakorlás fontosságát.

 

Veled együtt kialakítunk egy új kommunikációs kultúrát, ahol a férfilét újra megbecsülés tárgyát képezi majd, és a nők napjait a férfival való találkozás megszépíti, nem pedig elrontja.

Az, hogy Férfi vagy, az egy biológiai tény. És mennyire vagy társas lény egyúttal, akivel a párod, a nők és egyáltalán a férfiak együtt tudnak működni?

 

Nem lehet pár nap alatt beletanulni. De pár nap alatt fel lehet készülni az indulásra.

 

Iratkozz fel a 21 ingyenes törvényre!

 

Cégvezető és vezető Coacher Valent Gábor

Provokatív és igazán hatásos módszereivel igazán behatol a férfi-női interakciók magjáig, és eléri, hogy a vezetői képességek is magasra törjenek! 

Amennyire hatásos ismerkedési módszereket használ, annyira hatásosan fejleszti a férfiúi identitást és annak kommunikációs hatékonyságát a munkavégzés és a magánélet terén, ezzel harmonizálva e két létfontosságú területet az életben.  

Évekig gyakorolva, tudományos és analitikus módszereket igénybe véve, kombinálva a valós élettapasztalataival, mára hatékonyan tudja átadni az ügyfeleinek, tanulóinak tudását, amivel férfiak gazdagodnak Magyarország szerte.

Gábor oktatása és tudásátadása a valós helyzeteken és megfigyeléseken alapul ahelyett, hogy cukormázas ötleteket, elméleteket vett volna igénybe, amik a mai létező egosímogató magazinvilágban uralkodik. Inkább maga tesztelte módszereket alkalmaz, amit folyamatosan fejleszt.

Egyaránt örökös tanulója és professzora mind a férfi-női dinamikának, mind a férfivezetői képességek kibontakozásának. Igénybe véve végtelen tudásszomját, visszacsatolásos oktatási módszerét, motivációs hatékonyságát mindig arra törekszik, hogy könnyebben, gyorsabban és erőteljesebben érjen el eredményeket minden egyes ügyfélnél.

Gábor végigkalauzol majd minden üzleti, szociális és kommunikációs nehézség leküzdésében akár úgy, hogyha sok nővel szeretnél megismerkedni, akár egy tartós párkapcsolat kialakítása a célod, megelőzve egy alkalmas barátnő megtalálásával.

Ha szövegeket, eladási trükköket, csajozós dumákat keresel, keress másvalakit! Gábor olyan ütős ötleteket tett bele a programjaiba, amivel a tudatalatti viselkedéseket és a tudatos személyiséget változtatja meg, ezzel gyors és tartós eredményeket garantálva, ami meg fog jelenni társas, üzleti és társasági életed összes területén

Gábor mai napig szolgáltat exkluzív és bizalmas egy az egyben tréningeket, coachingokat sikeres ügyfeleknek. Többségében ügyvédek, sportolók, művészek, vezető beosztású üzletemberek veszik igénybe szolgáltatásait.

Gábornak mindig van legalább 1 fő olyan tanítványa is, aki tanuló és fiatal egyben, akit így szponzorál kedvezményes áron.

Miben más Valent Gábor oktatása?

Miért Valent Gábor?

 • Gábor fókuszpontja nem csak a szükséges képességek elsajátítása, amivel hatékonyan tudsz kommunikálni nőkkel, munkatársakkal, pároddal az életben. A fókuszpont ugyanolyan mértékben terjed ki arra, hogy kifejlessz egy természetesen vonzó személyiséget, ami mágneses erővel fog rendelkezni másokra:

  – Irányítást szerzel az üzleti életed hatékony és sikeres kommunikálására… Sokkal jobban fogod tudni kiaknázni emberi erőforrásaid, legyenek azok munkatársaid, üzleti partnereid, alkalmazottaid, barátaid.

  – Sokkal nagyobb választásod lesz értékes, csinos és egyben intelligens nőkből. Töltsd olyanvalakivel az időd, akit igazán kedvelsz és csodálsz! Ha még agglegény vagy (esetleg már elvált), akkor lényeges szempont lehet!

  – Teljes kontrolt fogsz szerezni a párkapcsolataid felett. El tudsz kezdeni és/vagy folytatni egy értelmes párkapcsolatot a saját gondolataiddal és saját döntéseiddel.

  – Kifejlesztesz egy olyan vonzó személyiséget, aki vonzerőt gyakorol nemcsak a nőkre, hanem a körülötte lévő emberekre is.

  – Egy teljesen természetes megközelítési módszer lesz birtokodban, úgy hogy nem terheled hazugsággal, manipulációval, vagy hülye felszedési dumákkal a körülötted levőket. Észre fogod venni, hogy az ismerkedés nem felszedés, az üzleti kapcsolataid bővítése nem meggyőzés, és persze semmiképp sem manipuláció…

  – Ki tudod fejezni saját személyiséged! Nem kell másnak lenned, mialatt Gábor módszerét alkalmazod.

  – Az átalakulás Könnyű lehet. A legkönnyebb út két pont között mindig az egyenes. Nincs szükséged semmilyen mágikus trükkre, nem kell memorizálni bonyolult sztorikat, inni vagy lógni nagy társasággal. Nincs szükséged arra, hogy hangulatba hozd magad különböző furcsa dolgokkal, mint éneklés vagy alkohol. Egy átlagos fickó simán tudja használni Gábor módszerét, úgy hogy közben saját maga alkotja a mondatait.

  – Tudsz ápolni értékes barátságokat és kapcsolatokat az emberekkel, hogy elősegítsd az ismerősi köröd bővítését.

  – Megtanulsz hatásos és erőteljes ismerkedési és üzletépítő technikákat és képességeket, amik segíteni fognak téged az üzleti életben, networkingben (mlm) és tárgyalásoknál. Képességek az ÉLETRE!

 • Gábor az egyik legjobban képzett, legkeresettebb tréner ma Magyarországon. Az utóbbi években több, mint száz ügyfele volt egy az egyben. Energiáját ebben az időben arra szentelte, hogy kifejlesszen több olyan tréninget, ami világszínvonalat képvisel, és aminek segítségével férfiak ezreit tudja csapata segítségével képezni. 

  Folyamatosan fejleszti tréningcsapatát, hogy az igencsak megnövekedett igényeket tudja teljesíteni. Gábor észak-amerikai neves oktatóktól szerezte meg azt a tudást, amivel korábban nemcsak kommunikációs és üzletkötői képességeket fejlesztett, hanem oktatói (konzultáns, coach) tudását is megalapozta. Ezen oktatói tudását és módszereket ültette át jelenlegi férfikommunikációs tréningjeiben is.

  Mára kijelenthetjük, hogy módszerével egyszerűen átadható a tudás, amire 100% pénzvisszafizetési garanciát is vállal.

  Mit jelent ez? Bármely férfi, legyen fiatal vagy idős, szegény vagy gazdag, rendelkezzen bármilyen képességgel, óriásit nyer Gábor oktatásával.

  Gábor jelenleg is több könyvet ír, mellyel szeretne segíteni férfiak tízezreinek abban, hogy a férfi-női dinamikát nemcsak megértsék, hanem fel is vállalják életükben, segítve ezáltal őket, hogy boldogabb és sikeresebb életet éljenek.

  Legfőképp: Gábor nemcsak oktatja, tanítja, hanem gyakorlatban ki is próbálta minden egyes elemét annak, amit tanít. Nemcsak tanulmányozta, olvasott róla, hanem gyakorlatban kipróbálta. Társasági, üzleti és társas szituációk ezreiben részt véve letesztelte azokat az eszközöket, technikákat, módszereket, amit átad neked. Valent Gábor a valódi választás, ha a célod a társasági képességek fejlesztése!

Valent Gábor Magáról

“Világéletemben sikertelen voltam a nőknél! Még a 90-es években elég komoly sikereket értem el az üzleti életben, de volt valami, ami hiányzott az életemben. Szörnyű is volt belegondolni, hogy alapjában egy sikeres ember hogy lehetek ennyire teszetosza?! Egy odaadó, érett, értékes, csodás nő nagyon hiányzott! Illetve az, hogy a nők általában csillogó szemekkel tekintsenek rám! Ez a fajta sikertelenség vezetett oda, hogy mindezekután egy sikeres férfikommunikációs céget hozzak létre, ami remélem neked is segítségedre lesz!

Több mint 20 éve olvastam el az első személyiségfejlesztéssel foglalkozó könyvet. Majd 10 éve oktatok, és foglalkozom személyiségfejlesztéssel, tartok kommunikációs tréningeket. Marketingcég tulajdonosa vagyok, amelyet 15 éve vezetek.

Az üzleti életben elért sikereim ellenére volt egy kellemetlen hiányosságom. Nem értettem a nőkhöz! Mindig is vonzott természetesen a női nem, és nagy nehezen lett is barátnőm, de valamiért mindig is idegesített az, hogy hozzám nem úgy viszonyulnak általában a nők, ahogy szerettem volna. Független attól, hogy ő a barátnőm, ügyfelem, fodrászom vagy épp a sarki boltoskisasszony. Mindig elhűlve néztem, hogy egyes barátaimhoz miért vonzódnak szemmel láthatóan jobban a nők. Miért mosolyognak többet a közelükben, és egyáltalán miért vannak szívesebben a társaságukban. Nem értettem… Tudtam, hogy lappang itt egy titok, amit egyszer meg fogok fejteni.

10-12 éve folyamatosan gőzerővel elkezdtem minden Magyarországon található forráson keresztül beszerezni a tudást szerelemről, nőkkel való kommunikációval kapcsolatban. De túl sokat nem találtam. Azt kell mondjam: nagyon kevés igazán hasznosat találtam. Így az utóbbi években elkezdtem kutatni külföldön is. Rátaláltam több neves trénerre, “felszedő” gurura (pickup artist) és ettől a ponttól gőzerővel gyakorlatba ültetve, sikerült megfejtenem a titkot…

2008 elejére teljesen össze is állt a kép! Tudtam a nőkkel bánni! Ugyanazokat, vagy még talán jobb hatásfokot is sikerült elérnem a nőkkel való bánásmód tekintetében, mint a fent említett barátaimnak. Rengeteg gyakorlás és olvasás után rájöttem, mi a titok: őrülten boldog lettem. Boldogabb, mint előtte bármikor!

Ezzel nem volt még vége… mert közben sok más férfinak, barátomnak átadtam a menetközben megszerzett tudást. Látva eredményüket mára több olyan tréninget fejlesztettem ki, amivel JELENTŐSEN meg lehet növelni bármely férfinek a kommunikációs képességét.

Egyesítve a nőkkel való bánásmóddal és a személyiségfejlesztő tréningek alatt szerzett tapasztalataimmal, magabiztosan mondhatom, hogy a mátrixot úgymond teljesen átlátom!

Személyes küldetésemmé tettem, hogy a férfiaknak, így neked is segítsek, hogy hatékonyabbak, sikeresebbek legyenek és egyúttal hatékonyabban, sikeresebben kommunikáljatok

 • vezetőként
 • munkatársként
 • üzletkötőként
 • szimpla ismerkedési és társasági helyzetekben
 • párkapcsolatban

Olyan ütős önbizalomnövelő és társasági intelligencia gyakorlatokat, tréningeket fejlesztettem ki, amikkel te is sokkal eredményesebb, sikeresebb, boldogabb lehetsz

– a vállalkozásodban

– a nők terén

– a barátaidnál

Munkámra mindig mindenhol 100% garanciát vállalok!

Örömmel fogok segíteni Neked!

Küldetésem: téged, mint Férfit minden területen az életben sikeressé tegyelek!

Ha kíváncsi vagy, hogyan tesszük ezt, akkor katt!  

Valent Gábor
Férfi Tréner, Coach”