Férfi szexuális energia növelése program

A programon átvesszük elméletben (2-3 óra) és gyakorlatban (15-25 óra), hogy hogyan tudod növelni a szexuális energiád.

Ha hormonálisan és orvosilag minden rendben van veled, akkor tudnod kell szexuálisan aktívnak lenni.

Egy szexuálpszichológus elsősorban a múlt kudarcainak feltárásával igyekszik a problémádra megoldást találni.

Én coach-ként a jelenben segítek neked, hogy jobban tudd szexuális erőd kommunikálni. Nem kijelentek, nem megoldást adok a szádba, hanem ráveszlek arra, hogy használd a férfierőd és szexuális magabiztosságot szerezz most!

Legtöbben nem azért csinálják meg ezt a programot, mert gond lenne a szexuális teljesítményükkel. Egyszerűen csak szeretnének jobb kisugárzással, jobb férfierővel rendelkezni.

A hozzám forduló férfiak nagy része nem impotens, hanem egyszerűen csak jobban akarják érezni magukat a bőrükben, és jobban ki szeretnék fejezni a vágyaikat a másik nem felé.

Kik jelentkezhetnek?
– az alsó korhatár 18 év, felső nincs
– aki nem orvosi eset (tehát orvosi igazolás van arról, hogy nem impotens, tehát nem szervi eredetű a probléma). Nem kérek igazolást, ha saját bevallás alapján nincs merevedési probléma.

Ideális jelentkező:
– akinek normális szexuális élete van, vagy aki szeretne normális szexuális életet, csak nincs párja jelenleg
– akinek párja, felesége van, és szeretné szexuális energiáit jobbá tenni
– akinek nincs párja, és szeretne nagyobb szexuális kisugárzást

Természetesen minden ügyfelem problémáját a legnagyobb diszkrécióval kezelem. Azt csak én, illetve segítő trénereim tudhatjuk, hogy kinek mi az a terület, amit szeretne jobbá tenni. Marketinges munkatársaim is csak akkor, ha szükséges a munkájukhoz. Mi az orvosi titoktartásnál is szigorúbb kódexeket vallunk abban, hogy az ügyfeleink titkait megőrizzük.