22-45 éves férfi vagy?

Informatikus, mérnök vagy vállalkozó?

Tanulj meg bánni az emberekkel!

Jó kiállás, magabiztosság, felszabadultság, könnyebb kapcsolatépítés, oldottabb társasági helyzetek!

Megtanulok bánni a nőkkel és férfiakkal
E-mail tanfolyam
Regisztráció az oldalra ingyenesen:

A sikeres és hatékony Férfikommunikáció az alábbi képességekből áll:

1. Hogyan találjak harmóniát a munkám és a meglévő párkapcsolatom közt?

2. Hogyan találjak agglegényként, fiatalemberként elegendő ideális hölgyet,akik közül tudok választani barátnőt, vagy akár egy életre szóló párt? Hogy ne engem válasszanak, hanem én válasszak?

3. Hogyan tudok úgy kommunikálni, amivel bármely csoportot sikerre viszek?Hogyan legyek jobb társalgó, akivel szívesen vannak és működnek együtt?

4. Hogyan tudom elérni a páromnál azt, hogy ne legyen cseppet sem féltékeny, és hogyan lehetek tényleg férfi úgy, hogy a női ismerőseimnél és barátaimnál ne essek kísértésbe? Hogyan lehetek hűséges egy életre úgy, hogy közben nem kell megvonnom magamtól más nők társaságát?

5. Hogyan érjem el, hogy az emberek, különösen a nők vonzódjanak hozzám és keressék a társaságom?

6. Hogyan barátkozzak könnyen, különösen nőkkel, még ha nem is akarok tőlük semmit férfiként? Ha pedig randevút kérek mégis, akkor hogyan érem el, hogy soha ne utasítsanak vissza?

7. Hogyan vegyek rá egy számomra igen vonzó nőt, hogy belém szeressen? Hogyan érjem el, hogy a párommal ne veszekedjünk, ne konfliktusokat oldjunk meg, hanem egy jövőt teremtsünk, ezzel is spórolva sok időt?

8. Hogyan tanuljak meg behatolni a különböző nők személyes szférájába?

9. Hogyan kezeli a női kifogásokat, férfiaktól érkező agresszivitást, dominanciát egy igazi férfi?

10. Hogyan tegyünk fel halálbiztos, női szíveket megdobogtató kérdéseket? Hogyan tudom meghódítani őket?

11. Hogyan tudom szexuális energiáimat harmóniába tenni úgy, hogy arra párom, vagy bármely nő, akit én választok gerjedjen?

12. Hogyan tudok önbizalommal teli módon odamenni bármely idegen nőhöz, legyen az utca, munkahely, konferencia, szórakozóhely?

13. Hogyan akadályozzam meg, hogy egy nő kihasználjon engem, és csak barátként tekintsen rám, miközben én többet akarok?  Hogyan kerüljük el azt, hogy egy nő a végén azt mondja: “Legyünk csak barátok”?

14. Mit kell tegyek, hogy a páromat visszahozzam a válás széléről, vagy a válás után egy újabb harmonikus kapcsolatot építsek?

LEGELSŐ LÉPÉS:

Iratkozz fel most a ferfikommunikacio.com “HATÉKONY És SIKERES FÉRFI 21 Alaptörvénye” c. 26.000 Ft értékű ingyenes tanfolyamunkra!

E-book 3.000 Ft értékben Valent Gábortól “Társasági Zseni 24 pontja – hogyan lehet egy férfi zseniális?” Ha kíváncsi vagy rá, itt lejjebb iratkozz fel! Jelenleg ez a tanulmány csak telefonszám ellenében érhető el azoknak, akik megbíznak bennünk vagy ismerősünk!

Ha egyelőre nem szeretnéd megadni a telefonszámod, vagy az ingyenes e-book-ot nem kéred, akkor a “HATÉKONY És SIKERES FÉRFI 21 Alaptörvénye”tanfolyamunkra jobboldalt iratkozz fel!

Iratkozz fel most a tanfolyamra és a hírlevélre! Szerezd meg a Társasági zseni 24 pontja című kiadványt most ingyen!

Az adataid biztonságban vannak! A Férfi Kommunikáció adatbiztonsági és “zéró spam” filozófiája alapján az itt megadott adatokat senkinek nem adjuk ki, és főleg nem értékesítjük. Mi sem szeretjük a spam-et! A Férfi Kommunikáció levelezőlistájáról egy kattintással bármikor le lehet iratkozni.


Kapcsolat: info@ferfikommunikacio.com Ügyfélszolgálat: 20/516-4576

FÉRFIKOMMUNIKÁCIÓS SZEMINÁRIUM ÉS MINITRÉNING

2018. február – december: havonta

Tedd magad szabaddá! Katt!

Arra a részre gyere, amelyik igazán érdekel:

1. rész: 10.00 – 13.00: Férfias viselkedés jellemzői. Tudd meg, hogyan tudsz férfias lenni. Férfias egyenlő a gátlástalannal? Hogyan éred el, hogy a nők keressék a társaságod, és hogy a férfiak kövessenek téged? Férfias karizmád hogyan lehet?

2. rész: 14.00 – 17.00: Hogyan duplázd meg randijaid számát? Hogyan hívd el, hogy biztosan ott legyen? Mit kell mondani? Milyen programra hívjuk? Hogy érjük el, hogy sikeres legyen minden randi? Hogyan gyűjts (női) barátokat, akik segítenek majd barátnőt szerezni. Extra: hogyan érints meg nőket? SMS-ek, telefonok, amikkel a vonzalmat növelheted!

3. rész: 18.00 – 21.00: Minitréning: Társas Helyzetek egyénre szabva, kommunikációs képességfejlesztés világszínvonalon. Akár párkapcsolatban vagy, akár párt keresel: ez a te tréninged!

Férfikommunikáció – Mi is ez?

Egy cég, amely Érted, a férfiasságod miatt, egy élhetőbb férfilétért született!

A férfias viselkedésed (és egyúttal az emberi is) egy állandóan mozgásban levő spirálban van (akár tetszik, akár nem).

Ebben a spirálban van egy általános gravitáció, amire nincs hatásod (gazdasági környezet, más férfiak, stb.), viszont vannak olyan erők, melyek képesek felfelé vinni téged!

A jó hír az, hogy ezeket az erőket Te irányítod, és ezen erők megfelelő alkalmazásával képes vagy egy stabil, kiszámítható és felfele haladó pályára állni.

Ezek az erők, hogy sikeres és hatékony legyél:

1. A te Társasági Intelligenciád

2. A te Vezetőképességed, mint Férfi és mint Ember

3. A te Szexuális Erőd

4. A te Önbizalmad, mint Férfi és mint Ember

 

Béla véleménye a kommunikációs tréningről:

Alapjaiban rengetjük meg a mai kommunikációs kereteket, felfogásokat.Egyetlen okból, hogy azok sokkal, de sokkal hatékonyabbak legyenek a mainál. A Férfikommunikáció egy olyan kommunikációs tanácsadás, amit ügyfeleink/tanulóink részére ily módon biztosítunk: eszközöket és menedzselést kapnak, amely drasztikusan megnöveli férfiúi öntudatukat, ezáltal fejlesztve vezetői és szociális képességüket, nem kevésbé párkapcsolatukat és szerelmi életüket.

A mai kommunikációról általánosan ember-ember közti kommunikációval kapcsolatban beszélünk. A nemek kommunikációját a XX. századig nem választották igazán ketté. Itt az idő, hogy különválasszuk, és a kommunikáció fejlesztését új alapokra helyezzük. Nem mindegy, hogy ki kommunikál és kinek és milyen helyzetben. A férfi a párjának? A férfi a munkatársainak? A férfia női és férfi ügyfeleknek?A férfi a barátainak?

Az emberek nagy része még ma is csak mint ember az emberhez kommunikál. És férfi énjét a kommunikációban csak ritkán, tudat alatt használja. De mennyivel hatásosabb lenne, ha férfi identitásunkat és kommunikációs képességünket megnövelve sokkal eredményesebbek tudnánk lenni! Cégünk így kötelezte el magát e cél mellett:

A magas színvonalú és abszolút sikeres eredményt és a nőkkel kapcsolatos sikert hozó kommunikáció és társasági intelligencia fejlesztése a férfi identitás és önbizalom megerősítésén keresztül!

Vagy röviden:

Segítjük a férfiakat, hogy átalakítsák magukat stabil, boldog, jól irányító férfivá.

Valent Gábor
Férfitréner
Társas Dinamika szakértő